facebook
Op de hoogte blijven van wat er gebeurt in en rond het Vrijetijdspunt kan via de officiële facebookpagina.https://www.facebook.com/vrijetijdspunt/shapeimage_1_link_0
jeugdJeugd.html
volwassenenVolwassenen.html
vrijwilligersVrijwilligers.html
vormingVorming.html
fotohttps://www.flickr.com/photos/151347958@N06/albums
contactContact.html
tideTide.html
H home
wie zijn weWie_zijn_we.html
volg onshttps://www.facebook.com/vrijetijdspunt/
welkom
Welkom op de site van Vrijetijdspunt van vzw Oranje. Als je op zoek bent naar informatie, activiteiten, foto’s, ..., dan ben je hier absoluut op het juiste adres!

Elke rubriek op deze website heeft een eigen kleur: jeugd, volwassenen, vrijwilligers, vorming en algemene informatie via de blauwe knoppen links. 
Vind je toch niet wat je zoekt? Laat het ons dan weten.Jeugd.htmlVolwassenen.htmlVrijwilligers.htmlVorming.htmlshapeimage_17_link_0shapeimage_17_link_1shapeimage_17_link_2shapeimage_17_link_3
na vele jaren vriendenfeest, tijd voor iets anders!

Het vriendenfeest gaat vanaf dit jaar niet meer door. We willen jullie graag bedanken voor de vele toffe feestjes, meezingmomenten, danspasjes en mooie herinneringen.

We hebben een fotoreportage gemaakt met een terugblik op de afgelopen edities van het vriendenfeest. Bekijk de reportage hier.

https://www.flickr.com/photos/vrijetijdspunt/albums/72157687343155295shapeimage_18_link_0


In het najaar openen we opnieuw enkele nieuwe werkingen. Je kan nieuwe werkingen herkennen aan de blauwe bol.

Vrijetijdspunt blijft natuurlijk feestjes bouwen samen met jullie! In september is er het feestweekend van Café Alloo Alloo en op 31 december staat het Oudejaarsfeest opnieuw op het programma.


Op 9 december organiseren we een Feest in De Kave. Daarop stellen we ons nieuwe logo en de herinrichting van café Alloo Alloo aan jullie voor. Meer info hierover vind je hier

Is jouw zoon/ dochter deze zomer naar één van onze speelpleinen geweest. Dan horen wij graag jouw mening over afgelopen speelpleinzomer. Je kan onze enquête via deze link invullen:


de speelpleinenquete: jouw mening telt

Naar de speelpleinenquêtehttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePUMD3OApZbS0sJWcb5y6M758jg9cv_YKhRZ6df_2umI3Rbg/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true