jeugdJeugd.html
vrijwilligers
volwassenenVolwassenen.html
vormingVorming.html
vrijwilligers

Een ploeg van 8 ervaren beroepskrachten en ondertussen meer dan 300 opgeleide vrijwilligers is dagelijks in de weer om jaarlijks bijna 2000 kinderen, jongeren en volwassenen een fijne vrijetijdsinvulling te bezorgen. Zonder die honderden vrijwilligers zouden de diverse werkingen van de dienst vrije tijd helemaal niet mogelijk zijn. We zijn er hen onmetelijk dankbaar voor!
Honderden vrijwilligers. Lijkt veel - en dat is het ook -, maar toch zijn het er nog niet genoeg...  Heb je tijd en zin om deel uit te maken van een enthousiast, bruisend en sfeervol team? Laat dan absoluut van je horen! Dat kan via één van onze contactpunten (zie contact) of via vrijetijdspunt@oranje.be.

Contact.htmlmailto:vrijetijdspunt@oranje.be?subject=Vraag%20via%20websiteshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1
Als je wil weten wat wij zoal uitspoken, snuister dan eens door deze website, en weet dat we bij ALLES wat we doen wel een helpende hand kunnen gebruiken.

Denk je van jezelf dat je niet meteen de meest geschikte ‘animator’ bent? Geen probleem! Ook dan ligt er ongetwijfeld een ‘job’ voor je klaar. Ook het gebeuren achter de schermen vraagt immers heel wat tijd en energie. Misschien ben je wel een geweldige computerexpert, heb je een neus voor het organiseren van evenementen, ben je een krak in alles wat met drukwerk te maken heeft? Misschien schrijf je graag artikels, ben je amateurfotograaf of ben je een handige Harry? Weet dat ook die helpende hand meer dan welkom is!
fotohttps://www.flickr.com/photos/151347958@N06/albums
contactContact.html
tideTide.html
H homeHome.html
wie zijn weWie_zijn_we.html
volg onshttps://www.facebook.com/vrijetijdspunt/